12 теста с които да увеличите конверсиите на целевата ви страница още днес

Вашите оферти са конкурентни, рекламите ви са насочени като с лазер и сте проверили и променили целевата си страница, за да получите възможно най-висок процент на реализации. Някога.

Чувствате се като Леонардо Ди Каприо, заставайки до Кейт Уинслет на „Титаник“, дишайки свежия мирис на соленоводните зелени пари, докато продажбите и водите Ви продължават да се наливат. Вие сте маркетингов гений (и сте спечелил правото да се наричате така).

Но после се събуждате.

Осъзнавате, че Вашата целевата страница не е била подобрявана от 1997 г. насам. А потенциалните Ви печалби са като изтичащ кораб. Бавно. Изтичат. На далеч.

Докато оставате печеливши (засега), вашите конкуренти разбират начини за подобряване и изграждане на доверие и взаимоотношения с клиенти, които биха могли да бъдат ваши. Всичко това, защото първото им впечатление е било по-добро от това, което вие сте направили.

Но не се притеснявайте. Все още има време да подобрите процента на реализация на целевите си страници.

Първо, да изчистим въздуха и да отделим фактите от фантастиката.

ФАКТ: Вашите най-големи печалби от процент на реализация няма да дойдат от новата реклама, която създавате, те ще идват от целевата страница, която тествате.

Измислица: Тестването на целевата страница е трудно и скъпо, да не говорим, че отнема много време.

Целта на тази публикация е да ви даде доказани идеи, които да тествате и опитате на собствения си сайт, за да увеличите процентите на реализация на целевата си страница и да намалите разходите си за придобиване.

Хайде да се хващаме на работа!

 1. Изпробвайте заглавието си и стойност, която давате

Не само заглавието е едно от първите неща, които човек вижда, когато е на вашия сайт, но знаете ли, че средно само 2 от 10 души продължават да четат какво следва след заглавието?

Говорете за това или умрете!

Целта на заглавието ви трябва да бъде вашият посетител да се почувства достатъчно принуден да чете нататък.

Даваме ви няколко съвета за тестване на заглавията на целевата ви страница:

 • Поддържайте ги прости и ясни, тъй като яснотата почти винаги е в основата на убеждението, например: „Ще подобрим вашите доходи, гарантирано.“
 • Обещайте да решите уникалния проблем, пред който е изправен вашият посетител. Дайте им решение.
 • Дали заглавието ви съвпада с това, което казва рекламата ви? Ако не, изпробвайте това, за да видите силата на последователността.
 • Използвайте „Състоянието на заглавието за заглавие“ и „Подзаглавие за подтемите ви“.
 • Започнете го като въпрос. Например: Искате ли повече реализации за по-малко пари?
 • Опитайте заглавия от типа на National Enquirer: „Божественият нов плод  разтапя мазнините. Американските майки са полудели! „Просто се уверете, че сте истински.
 • Използвайте думи, които се продават, като Безплатно, Откриите, Тайно, Резултати, Бързо, Гарантирано и др.
 • Забавни ли сте? Тогава опитайте с хумор.
 • Използвайте формулировката „Как да …..“

Tова са само няколко идеи, с които да започнете. Вашата задача е да станете творчески настроени и да ги изпробвате, тъй като всеки тип заглавие ще доведе до различни резултати.

И независимо дали пишете заглавия за целевите страници за „цена на клик“ или се опитвате да оптимизирате вашия блог пост, уверете се, че сте неустоими, честни, и оставете читателя да иска още.

Ето още един малък трик: Емоционалната маркетингова стойност на Headline Analyzer, безплатен инструмент, който ви позволява да изпробвате различни вариации на заглавието си и след това ви дава процент, който ви показва дали заглавието ви е по-интелектуално, съпричастно или духовно и каква емоционална маркетингова стойност има то.

Колкото по-висок е процентът, толкова по-емоционална маркетингова мощ имате в заглавието си.

Например, ето някои от заглавията, които направих с Емоционалната маркетингова стойност на Headline Analyzer:

 1. 12 промени в целевата страница, които ще повлияят шокиращо на вашите конверсии (10%)
 2. Увеличението на конверсиите ще намали ниски разходи ви. Ето бърз начин (11,11%)
 3. Подобрете вашите конверсии с тези лесни съвети (37.5%)
 4. 12 Бързи и бързи начини за получаване на повече продажби, лидове и регистрации (18,18%)
 5. Започнете от днес: 12 лесни фини настройки на целевата страница, които ще повлияят шокиращо добре на реализациите ви (38,46%)
 6. Уау! 12 идеи за увеличаване на вашите конверсии (37.50%)
 7. Конверсиите ви нуждаят ли се от малко повишение? (25%)
 8. Тези 12 лесни трикове ще увеличат вашите конверсии, започвайки от днес. (45.45%)
 9. Внимание: Увеличаването на процента на реализациите е по-лесно, отколкото мислите (30%)

(Разбира се, все пак ще искате да проведете свои собствени А/Б тестове, тъй като „емоцията“ е субективна и вашата аудитория може да не се радва да бъде манипулирана емоционално).

Подобно на заглавието, вашето предложение за стойност е нещо, което е уникално за бизнеса ви, както вашата уникална точка за продажба, и е много подобно на това, което искате да комуникирате в заглавието си.

Ако знаете болезнените точки и страховете, с които се сблъсква вашият потенциален клиент, това би трябвало да ви помогне да напишете предложение за заглавие и стойност, специално съобразено с тях.

 1. Добавете препоръки и рецензии

Положителните препоръки дават на посетителите ви увереност, че сте легитимен – стига да са направени правилно.

“От уста на уста’ е най-мощният маркетинг, който съществува, а клиентските препоръки, отзивите и одобренията са най-близки до социалното доказателство.

Много компании дават препоръки за целевата страница, които са твърде общи и слаби. Те просто не са правдоподобни. Неща като:

„Страхотна работа!“ – Джон А.

„Уау!“ – Вики Х.

„Сега правим много повече пари!“ – Франк Q.

И любимата ми …

„Благодаря“ – Рики Б.

Не само, че тези препоръки са невероятно кратки, но изглеждат като фалшиви.

Кой е Вики? И кой, по дяволите, е Рики?

Искате да използвате препоръки, които описват как вашият клиент се възползва от нещо, с което сте помогнали. Колкото повече подробности има, толкова по-„човешки“ са те. И колкото по-човешко, толкова по-правдоподобно.

Ето един по-добър пример (не е реален):

„Не само, че WordStream ми помогна да преодолея страха си от маркетинга, но ми показа къде точно се губят парите за рекламните и кои области са по-изгодни от други. Моят бизнес вече има 72% по-добра възвръщаемост на инвестициите, отколкото преди. „- Джеймс Ван Дер Бейк, главен изпълнителен директор на DawsonsCreekDVDs.com

Обърнете внимание, че са включени пълното име и бизнес, както и подробности за това, какви резултати са получили с продукта/услугата. Не само това свидетелство е по-убедително, но може да се използва като отправна точка, ако вашият потенциален клиент все още не е убеден в това да прави бизнес с вас.

Ако не мислите, че препоръките са важни, разгледайте нашата CrazyEgg топлинна карта от атестация на сайта KlientBoost:

Имаме плъзгач за нашите препоръки и е очевидно, че кликванията са червени. Хората се грижат за тези неща!

Имате ли известни клиенти, които са по-високо в хранителната верига на марката? Използвайте ги. Тези хора са хората, които вашите нови клиенти се стремят да бъдат!

Но внимавайте. Лесният, бърз и грешен начин да направите това е да напишете сами препоръките или да отидете във Файвър и да наемете някой, който да го направи. Забелязах няколко компании с препоръки от същия човек заради снимката им. Ох!

Ако можете, попитайте клиентите си за връзката им с LinkedIn, тъй като те вече са онлайн. По този начин те са по-склонни да отидат с него и да ви позволи да използвате тяхната снимка.

 1. Оптимизирайте вашата форма за генериране на лиидове.

Вашата форма за генериране на лиидове може да бъде най-бързият и лесен вариант за подобряване на конверсиите на целевата ви страница.

Проведени са много проучвания за формуляри за целевите страници и е общо съгласие, че колкото повече информация изисквате, толкова по-нисък ще бъде коефициентът на реализация.

Вижте, дори ако посетителят всъщност не започне да попълва формуляра, той пак ще го види и може да реши дали иска или не да започне да го попълва въз основа на броя полета. Големият брой задължителни полета или ще ги изплаши, или ще го изоставят по средата.

Питате ли за име и фамилия? Защо? Защо не просто „Име“?

Питате ли за името на фирмата ви? Защо?! Можете да получите това по-късно!

Какво ще кажете за различните домашни телефони, мобилни телефони, работни полета за телефони?

Ето един тест, който проведохме за Cash4UsedCars.com – онлайн услуга за продажба на автомобили.

Старата им форма изглеждаше така:

Ето и новата форма (забележете, че искат да запазят полетата на първото и фамилното име):

Резултатът? 77% увеличение на конверсиите и 42% намаление на цената на лиидовете.

Макар че това беше по-скоро радикален редизайн, ние все още изпитваме всички елементи на страницата, за да подобряваме непрекъснато конверсиите.

Ето още един пример от един от нашите клиенти, Second Wave Recycling, онлайн благотворителни дарения за клетъчни телефони. Това е малко по-креативно. Старата им форма:

И новата:

Резултатът от теста на целевата страница е 53% увеличение на даренията. Това е без промяна в рекламния бюджет, без промяна в рекламите и без промяна в офертите.

Направихме я визуално опростена и по-лесна да разграничим двете възможности. Или да отпечатате безплатен предплатен USPS етикет или да поискайте предплатен плик. Освен това направихме копието по-лесно за четене, добавихме някои насочващи знаци и сменихме цвета на бутоните.

Но какво ще стане, ако вашата форма има тон изисквана информация и не сте в състояние да намалите количеството полета?

Позволете ми да ви запозная със силата на лентата за напредък.

Блокът за напредък е просто решение, за да се раздели вида на няколко стъпки, така че хората да не са затрупани с форма, която е толкова дългa, колкото мъртвите свити морета. Можете да видите една образователна такава в действие тук.

 1. Поставете посетителите на целевата страница в изолационния резервоар

Една обща тенденция, която виждате при силни целеви страници на „цена на клик“ е изолацията.

Целевата страница Cash4UsedCars, която ви показах по-рано, е чудесен пример за изолирана целева страница, която има само една цел и няма други връзки, освен някои скрити във футъра на сайта.

Няма заглавни връзки и нищо друго, на което да кликнете и може да ви отклони от попълването на формуляра.

Този метод за изолиране на посетителя е велик боец ​​на нещо, наречено Zeigarnik Effect. Ефектът Zeigarnik се проявява, когато мозъкът ви изпитва дисонанс от неизпълнени задачи. Ще помните тези незавършени задачи по-добре от тези, които сте свършили.

Така че само с една задача в сайта е по-лесно посетителите да се съсредоточат върху това за да завършат преобразуването. Имайте предвид това, когато създавате целевите си страници.

 1. Тествайте бутона за цвят, формата и размера

Науката стой зад заоблените ъгли на бутони на Amazon, Apple и Target. Цветът, формата и размерът на бутона са огромна част от конверсионната психология.

Бутонът на сайта ви е 1 от най-важните елементи, които искате да се клика. Затова е жизненоважно да се уверите, че той се представя в пиковите условия, както и Майкъл Фелпс по време на Олимпиадата през 2008 г. (а не как той се представя след това).

Ето някои неща, които трябва да имате предвид:

ЦВЯТ: Цветът на вашия бутон трябва да контрастира с останалата част от сайта, така че да изпъкне. Не го правете същите цветове като другите елементи на сайта си.

Вземете например LegalZoom.

Оранжевото е обратното на синьото, червеното противоположно на зеленото и лилавото противоположно на жълто. Използвайте това цветно колело, за да намерите допълнителния и контрастен цвят за тестването на бутона.

Каква е най-добрата практика? Широко се приема, че оранжевото е страхотен „цвят на кликване“, защото създава усещането за покупка или продажба, това е енергично. Както Unbounce, така и SiteTuners го използват на сайтовете си – и те са компании за оптимизация на реализациите, така че те трябва да знаят! Червеното, от друга страна, създава усещане за неотложност и може да работи както добре, или дори по-добре от оранжев бутон. Не правете предположения – вашите тестове ще определят кой бутон цвят работи най-добре за вас. Никога няма да намерите един цвят, който да прави всеки щастлив. Но ще намерите такъв, който прави мнозинството щастливо и това е най-доброто за процента на реализация на целевите страници.

ФОРМА: Понякога бутоните с остри ъгли не конвертират така както такива с закръглени ъгли. Ето защо:

Заоблените ъгли са по-лесни за обработка на очите и мозъка. Ние сме подготвени да бъдем предпазливи от остри ъгли, тъй като те могат да представляват заплаха. Това важи и за бутоните (лудост, нали?). Острите ъгли също са склонни да действат като стрелки, насочвайки вниманието от бутона, а не към това, което е вътре, към призива за действие. Помислете, вместо редовен правоъгълник, квадратна, овална или кръгла форма, използвайки комбинация от форми. Amazon използва комбинация от кръг и правоъгълник:

Единственият начин да разберете кое работи най-добре за вас е, отново, да го изпробвате.

Размер: И накрая, размерът на бутона ви заслужава някои тестове. Увеличете или намалете размера му, за да определите какво ви дава най-високите проценти на реализация. (Съвет: По-големият обикновено е по-добър!)

 1. Тестов бутон подканващ към действие

Понякога подканата към действие (CTA) на вашия бутон е по-важна от това, как изглежда бутонът, а също така е по-лесно да тествате.

Вземете този тест от Майкъл Аагаард на ContentVerve.com, например.

Чрез добавяне на уместност и стойност към подканата към действие (CTA) на бутона, както и промяна на заглавието на формуляра, процентът на реализация на целевата страница се е увеличил с 31,54%.

Най-добрият подход е да се съсредоточите върху това, каква е стойността и уместността за посетителя. Неясния бутон „Изпращане“ не помага много на посетителя да се ориентира за това, което ще получи.

Ето един интересен видео клип с някои от изводите за подканваща фраза на Аагаард:

https://www.youtube.com/watch?v=-fsN_6ylNBw

Неговите предложения за тестване на вашия бутон  включват:

Проверете цвета на шрифта.

Тествайте с „Мое“ вместо „Ваше“.

Не се съсредоточавайте върху това, което посетителят трябва да направи, съсредоточете се върху това, което ще получи.

Променете глаголите към „получите“, когато има смисъл. („Вземи в кошницата“ не е добра идея.)

Изпробвайте да използвате стрелка наклонена на лявата страна на бутона

Добавете стойност и уместност към бутона.

Изпробвайте заглавна подкана към действие  и подзаглавна подкана за действие.

Изпробвайте ефект, който променя цвета на бутона.

 1. Изпробвайте инструмент за чат за целевата си страница

За потенциалните клиенти да се обадят на някого във вашата компания може да ги накара да се чувства изключително заплашени.

Точно там от другата страна на телефона е продавач, чакащ като котка, която ще атакува.

Той има пригладена прическа, сценарият е готов, репетирал е блокиращите възраженията, а току-що е изпил третата си енергиина напитка, докато гледа татуировката на глезена си, казвайки си “ Винаги приключвай нещата“.

Той ще ви хване.

Но това не е проблем само за продавача в другия край на линията. Какво ще кажете за очакванията на страховития телефонен секретар? „За съжаление нула е невалидна функция, моля, опитайте отново.“

Така че как да успокоите посетител, който знае, че като се обадите, ще имате номера му, а когато му пишете мейл, ще имате имейл адреса му?

Запознайте се с Оларк. Оларк е до сега любимото ми решение, когато става дума за уеб чат. Изглежда страхотно и има някои уникални функции, които позволяват по-задълбочени данни и персонализиране:

 • Вижте от кой град са посетителите ви от чата.
 • Вижте в коя страница са в момента.
 • Вижте колко дълго са били на сайта ви.
 • Добавете изображение, привличащо вниманието (като мен, жонглиране).
 • Система за кръгли робови оператори.
 • Лесно разделяне-тестване на поздравителни текстове.

Но най-важното е, че има лесен начин за вашите потенциални клиенти да получат отговори, без да се налага да вдигат телефона и това е много по-бързо от имейла.

Не се изискват вашето име, имейл, телефонен номер или социално осигуряване преди началото на чата.

Не мога дори да започна да ви разказвам колко от нашите нови клиенти са започнали връзката си с нас чрез Оларк. (Ние го наричаме Купидон!).

 1. Виж тук! (Добавяне на насоки)

Насочващите знаци са като показалеца на пръстите. Те се опитват да привлекат вниманието ви където и да се насочват.

Съществуват два типа посока: изрично и имплицитно.

Изричните посочващи знаци са като стрели, които очевидно се опитват да привлекат вниманието ви към формата или бутона, към който сайтът иска да кликнете.

Ето един от ценовата страница на CrazyEgg:

Имплицитните посоки са по-фини. Те са като онази жена, която пие зелен сок от бъркан, защото всички чаши са били с мръсен вид.

Вижте как тя гледа в посоката на формуляра? (Макар че изглежда, че всъщност е прескочила формата и оглежда камионетката за сладолед в далечината?)

И тук е любимият гекон на всички.

(Червените стрелки са само там, за да ви покажат тънките посоки, които не са били на живо.)

И за да докажете колко силни насоки могат да съществуват, разгледайте тези примери за проследяване на очите и вижте разликата въз основа на посоката или липсата й. Червеното показва лазерно фокусирани очи.

Разликата е видна.

 1. Създайте обяснителни видеоклипове и слайдери

Знаете ли тези анимирани видеоклипове върху бели дъски, които виждате на уебсайтове, които са около 1 до 3 минути? Това са обяснителни клипове.

Видеоматериалите за обяснение са, разбира се, видеоклипове, които обясняват какво прави вашият бизнес. И ако е направено правилно, тези малки анимирани шедьоври могат да увеличат процента на реализация с 30% (или повече).

Защо са толкова ефективни? Отговорът е свързан с нашето внимание.

Обхвата на нашето онлайн внимание постоянно намалява поради бързината на информацията, която можем да извлечем.

Не искаме да четем книги с твърде много страници. Ние дори не искаме да четем вестник!

Обяснителните видеоклипове са лесни за консумиране и разбиране, защото са визуални и могат да предизвикат повече емоции, отколкото четене.

Но не е толкова просто. Обяснителните видеоклипове могат да бъдат малко трудни, така че ви даваме някои съвети:

 • Такива видеоклипове могат да бъдат много скъпи и трудни за A/B тестване, тъй като ще трябва да създадете уникално различни видеоклипове, за да го направите. Планирайте нещата внимателно.
 • Може би мислите, че идеята е в анимацията, но истината е в сценария. Прекарайте известно време, като създадете скрипт убиец.
 • Помислете и за гласовете. Искаш някой, който да заобиколи бизнес самоличността ти. Продавате седалки? Говорете като Тексасци. Давате под наем отдалечени дракони? Говорете като дете. Искате ли да звучите супер умни и да впечатлите американците? Говорете като британец. (J / K.).
 • Включете най-добрите си функции/предимства и директните зрители с покана за действие в края на видеоклипа.
 • Нека бъде възможно най-кратък. Всичко след минута и половина ще бъде трудно да се гледа.

Искате ли да видите някои примери? Ето един поглед към обяснителния видеоклип на WordStream, който те използват за своите целеви страници на „цена на клик“:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=KMw1FARpHF0

И тук е визията ни в KlientBoost:

Video Unavailable

Въпреки, че създаването на обяснително видео не е лесно, усилията си струват, ако се направи правилно. И ако някога сте мислили за това преди, не забравяйте да направите вашите изследвания и да попитате за ценообразуване, защото някои доставчици не са най-евтините.

Алтернатива на обяснителните видеоклипове биха били слайдерите с изображения, които понякога са работени по-добре от обяснителните видео клипове.

Визуалният оптимизатор на уебсайтове създаде казус, в който плъзгачът на изображението е с 35% по-висока скорост на реализация, отколкото обяснителния видеоклип. (В този случай обяснителното видео беше почти 5 минути дълго и много техническо.)

Така или иначе, слайдер с изображение или обяснителен видеоклип (или и двете!) Е страхотен тест, ако имате ресурсите.

 1. Добавете лога и печати, които вдъхват доверие

Това са доста обичайна практика в наши дни. Подобно на рекламите с продуктови обяви, това е задължителен тест, ако имате магазин за електронна търговия.

Такива лога са известни с това, че помагат за увеличаване на процента на реализация на целевите страници.

Очевидно е, че хората се интересуват от това дали могат да ви имат доверие когато пазаруват при вас. Но знаехте ли, че хората действително ще кликнат върху тези лога, ще видят https: // връзката ви и ще разследват вашите отзиви, за да сa сигурни, че сте легитимни.

Съдружник с името Кърстен Лунд е провел 6-месечен А/Б  тест, в който е добавил само една лого в заглавието на магазин за електронна търговия. Резултатът? 32% увеличение на процента на реализация.

Ето няколко бързи идеи за тестове за значки и печати:

 1. Преместете печата или значката си по-близо до желаното действие (например до бутона „Поръчка на място“).
 2. Добавете печата или значката към футъра си.
 3. Направете го така, че да може да се кликва,  да не е просто изображение, което да доведе хората до потвърждаването на сайта ви от трета страна.
 4. Не прекалявайте със значките си.

Имате ли корпоративни награди или големи медийни споменавания? Включете и тях на вашия сайт. И ако е възможно, добавете изображенията като връзки, които водят директно в сайта, който е писал за вас. Уверете се, че те се отварят в нови раздели и не отвеждат посетителя далеч от вашия сайт.

Сега, когато става дума за гаранции, KISSmetrics са направили някои интересни констатации.

Ето няколко различни гаранции, които можете да изпробвате:

100% гаранция за връщане на парите

100% безрискова гаранция

100% гаранция за удовлетвореност

Гаранцията за цял живот

Гаранция за най-ниска цена

Безплатна проба

Екстремната гаранция (политика на Zapp за 365 дни за връщане)

Всички са готови да нарушат по някакъв начин процента на реализация. Колко? Това е, за да разберете.

 1. Спрете претрупването

Може да мислите, че е необходимо да предоставите на посетителя си всички предимства и всичко, което можете да предложите на целевата си страница.

Не е.

Понякога премахването на ненужните абзаци може да подобри преживяването на посетителя и да го направи по-лесна за разбиране, като по този начин увеличава процента на реализация.

Не забравяйте, че обхватът на вниманието никога не е бил по-нисък, отколкото е днес.

Затова погледнете вашия сайт и кажете сбогом на този ценен параграф, с който сте толкова горди.

Време е да разчистите.

 1. Разкрасете го и бъдете изтънчени

Един мъдър човек каза веднъж: „Не се занимавайте толкова сериозно, никой друг не го прави.“

Живеем в епоха на визуални бонбони. Социални сайтове като Pinterest и Instagram не са популярни, защото хората са обичали пиновете преди да са били цифрови или фотографии, преди да са имали филтри. Хората обичат тези сайтове, защото могат да се изразяват и да бъдат уникални.

Не се опитвайте да се поберете вътре. Опитайте се да се откроите.

Когато хората харесват нещо, защото „това е различно“, те казват на своите приятели и техните приятели казват на своите приятели.

Преди да го разберете, не сте просто компания, а източник на вдъхновение.

Един чудесен пример е котката на Groupon:

Тя няма нищо общо с бизнеса, но е забавна.

Ето забавен стил на Mad Libs в тяхната форма за генериране на лидове, която всъщност увеличи реализациите с 40%.

Бонус съвети за процент на реализация на целевите страници

Ето няколко последни неща, които трябва да разгледате преди да ви пусна:

 • Когато направите промени в сайта си, уверете се, че тествате едно основно нещо в даден момент, т.е. редизайн, оформление, заглавие и т.н. (Ако промените твърде много неща наведнъж, някои от промените може да са подобрили процента на реализация, докато други не са и няма да знаете какво работи и какво не.)
 • Искате да достигнете статистическа значимост с най-малко 95% ниво на доверие. (За да сте на сигурно място, уверете се, че увеличението на реализациите всъщност е от направената от вас промяна, а не от външни причини, които не можете да контролирате, като сезонните вариации.) Можете да използвате този лесен калкулатор, за да проверите дали резултатите ви са значителни ,
 • Тествайте. Увеличаването на размера на бутона или увеличаването на броя на препоръките не гарантира увеличение на процента на реализация; всъщност може да стане по-лошо! Бъдете умни и не правете предположения.
 • Никога не спирай да тестваш.
 • Понякога може да отнеме седмици, дори месеци, преди да постигнете значителен резултат. Използвайте този калкулатор, за да определите колко време би трябвало да изпълнявате вашите A/B тестове.
 • Не забравяйте, че получаването на продажбата не завършва на целевата страница. Погледнете вашия подход по отношение на начина, по който говорите и комуникирате  и тайнствения магазин на вашите конкуренти и вашите собствени служители. Дори да имате 42% процент на реализация на водещата страница на целевата си страница, реалният процент на реализация може да бъде много по-малък, когато става дума за действително затваряне на сделката.

Искате да научите повече за оптимизирането на процента на реализациите?

Следвайте тези експертни блогове на CRO:

Unbounce

ContentVerve

ConversionXL

WiderFunnel

KISSMetrics

CrazyEgg

SiteTuners

Визуален оптимизатор на уебсайтове

Optimizely

И разгледайте нашия списък със седемте любими инструмента за целева страница.

Приятно конвертиране!

Безплатни маркетинг стратегии за успеха на вашия Онлайн магазин
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Януари 23, 2018 / PPC

Споделете статията

За автора

A passionate product marketing specialist and digital strategist. Expert at taking new ideas to market.

Four years of cross-industry experience in Business Management, Strategic Sales & Partnerships, Digital & Traditional Marketing. Interested in Marketing, Internet marketing, Digital communications, Consumer behaviour, Online games, HI-FI & Home Theater Solutions, Architecture, Hotel design and services.

Excellent communicator and team leader. Experienced salesman, marketer and project manager.

Коментари

Все още липсват коментари.

Оставете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

IvrFC S2Cr HUY

Please type the text above:

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

12 теста с които да увеличите конверсиите на целевата ви страница още днес