Безплатно създаване на уебсайт с WordPress

Безплатен WordPress уебсайт

Едно от най-често срещаните оплаквания (извинения), които чувам от потенциално нови блогъри или хора, които искат да стартират свой собствен уебсайт е, че не знаят как да си инсталират WordPress. Термини като FTP и cPanel им звучат като чужд език, а настройването на база данни им изглежда като „изстрелването на космическа совалка”.

Повечето хора, желаещи да си направят блог или уебсайт, не стартират и не го правят, заради технологичните бариери. Ако и Вие сте в подобна ситуация, тогава може би ще се зарадвате, научавайки за БЕЗПЛАТНАТА ми услуга – Инсталиране на WordPress.

Тази услуга е много лесна и проста. Ще Ви инсталирам и извърша начални настройки на Вашия WordPress уебсайт – БЕЗПЛАТНО. И не само това, ще Ви инсталирам безплатно следните разширения (plugins), за да стартирате онлайн идеята си по възможно най-добрия начин:

 • Yoast SEO
 • Akismet
 • W3 Total Cache
 • Google Analytics
 • AddThis

SEO Yoast е най-доброто разширение за оптимизиране на WordPress уебсайтове за Google. Ще Ви помогне да класирате сайта си на челни позиции в Гугъл. В допълнение, ще извърша настройка на URL-ите на Вашия сайт, за да бъдат засечени от Google възможно най-бързо и най-правилно. Картата на сайта за Google, която се създава през SEO Yoast, ще Ви помогне да индексирате сайта си по-бързо. W3 Total Cache ще помогне на сайта Ви да се зарежда по-бързо и да посреща повече посетители. Google Analytics ще Ви помогне да вържете уебсайта си със системата за анализи на Гугъл и да разберете повече за посетителите си. Например, какви хора са, откъде са научили за Вас и откъде са посетили Вашия уебсайт. Също така колко време са го разглеждали и много друга полезна информация. Akismet ще Ви защитава от СПАМ и нежелани коментари. A AddThis ще Ви помогне да позволите на посетителите Ви да споделят възможно най-лесно в социалните мрежи информацията от Вашия уебсайт.

Каква е уловката?

Няма такава! Услугата е спонсорирана от Superhosting – компанията, която се грижи и поддържа всички мои уебсайтове и ще ми плати да извърша за Вас напълно безплатно тази услуга. Във всеки друг случай, ако трябва да наемете някой да извърши за Вас подобна услуга, би Ви струвало над 100 лв.

За да се възползвате от безплатната WordPress инсталация, всичко което трябва да направите, е да си поръчате хостинг и ако нямате домейн име и домейн име от Superhosting от тук >>. След това е необходимо да ми подадете данните за достъп до Вашия хостинг и домейн име на wordpress [at] yasendeyanov.com и аз ще инсталирам и извърша всички стартови настройки на новия Ви уебсайт. Ще ви върна отговор на имейла, от който съм получил данните за достъп и ще Ви подам всичката необходима информация и данни за достъп до новия Ви уебсайт. От този момент нататък, ще можете да публикувате желаната информация, да я рекламирате и да правите каквото си пожелаете с нея!

Кликнете тук, за да поръчате Хостинг и Домейн име (ако нямате такова) за новия си WordPress сайт!

В имейла, който ще получите, ще включа инструкции, как да си смените паролите. Няма да съхранявам никаква информация по отношение на достъпи до вашите бази данни, хостинги, домейни и други. Веднъж, след като съм инсталирал и извършил всички обещани настройки, ще изтрия тези данни и имейли помежду ни, които ги или са ги съдържали.

Възползвайте се още сега и спечелете допълнителна 30% отстъпка за нов хостинг план

Хостинг услуги от световно ниво, не е задължително да ви струват цяло състояние. Абонаментните планове на Superhosting стартират от едва 6.75 лв. на месец. С това, ще получите безплатно супер бърз уебсайт, система за бързо и лесно управление на wordpress уебсайтове, DDoS защита против хакване на сайта Ви, безплатен SSL сертификат, безплатен ваучер на стойност 90 лв. за реклама в Google – AdWords.

Не бихте могли да откриете по-изгодна оферта.

Ако сте готови да стартирате своя блог или уебсайт, имам предвид СЕГА – ВЕДНАГА, тогава влезте в сайта на Суперхостинг от тук и поръчайте хостинг пакет и евентуално домейн име (ако нямате такова), пратете ми данните за достъп до тях и ще инсталирам Вашия сайт.

Кликнете тук, за да продължите към създаването на новия си уебсайт.

  Име: (задължително поле)

  Email: (задължително поле)

  Email с който сте закупили хостинг пакет и/или домейн име от Суперхостинг: (задължително поле)

  Парола за достъп, която използвате за влизане във вашия акаунт в Суперхостинг: (задължително поле)

  Коментари:  Безплатен WordPress уебсайт