AdWords Remarketing: Пълно ръководство и най-добри практики

Откакто Google стартираха новата функция в AdWords – Remrketing през 2010 година, ремаркетингът премина през множество промени и разширеин възожности. От създаването на списъци през Гугъл Аналитикс, до Динамичен Ремаркетинг. Тези подобрения във функционалността превърнаха AdWords Remarketing кампаниите от изключителна важност за всички рекламодатели и ги накараха да развихрят целия си креативен потенциал, за да оптимизират и подобрят своите кампании. Тази статия е подробно ръководство с най-добрите практики и съвети , които да ви помогнат да извлечете възможно най-много от вашите AdWords Ремаркетингови кампании.

Преди да продължите с ремаркетинга …

Имайте в предвид следните съвети и ги използвайте точно преди създаването на първите си ремаркетингови листи и кампании.

Управление на клиентските очаквания чрез поставяне на точни ремаркетингови цели

Както със всеки друг маркетингов проект и ремаркетинга, сте длъжни, предварително да знаете, какво целите и ясно да определите целта си. Тази стъпка ще ви позволи да управлявате своите, клиентските или очакванията на шефовете ви и да сте сигурни, че всички ваши колеги и контрагенти са на една и съща страница. С други думи – всички са доволни. На пример – ваш клиент може да е ползвал само стандартна PPC реклама и да очаква подобни резултати и с ремаркетинговата рекламна кампания.

Уверете се, че клиентите ви са наясно, че ремаркетингът няма да им осигури тонове продажби с първия клик, както и няма да им достави огромен трафик като този, който може достави една PPC рекламна кампания. Отделете време и им обяснете, че ремаркетинга ще им помогне да подсили/утвърди техния бранд в съзнанието на клиентите им, които са посетили техния сайт и че е перфектния инструмент за влияние върху конверсиите/продажбите. Дори и когато не е сред последните интеракции които потребител е извършил преди да купи от вас или вашите клиенти, AdWords Remarketing кампаниите са просто задължителни.

Създайте или обновете политиката си за поверителност

Преди да добавите код за ремаркетинг във вашия сайт и да почнете да изграждате вашия ремаркетинго списък с потребители, задължително трябва да обновите и политиката си за поверителност. Впишете, че използвате кукита, с рекламна цел. Може да напишете нещо от сорта:

„AdWords Remarketing Tag: Използваме AdWords Remarketing Tag, за да следим посещенията и действията на потребителите ни във всяка страница от нашия сайт. Това ни позволява в бъдеще да им изпращаме таргетирани рекламни съобщения. Ако не желаете да получавате такъв вид рекламни съобщения от нас, можете да се отпишете от тук >> (препращате хората към страницата за отписване в AdWords). Това е!

Може също да искате да проверите и полиците за поверителност на Гугъл. Така ще сте още по сигурни в последните новости и в това дали всичко ви е изрядно.

Най-добри практики в настройването на AdWords Remarketing кампании

Инсталиране на ремаркетинг код във вашия уебсайт:

Съществуват два вида код, с които да създадете своя АдУърдс Ремаркетгин кампания. Ремаркетинг кода на Гугъл Аналитикс и подобен, но директно от AdWords.

Тук е моментът да вметна, че двата кода имат малки разлики от гледна точка на функционалностите и възможностите, които предлагат за ремаркетингови рекламни кампании в последствие. На пример, Google Analytics кодът ви позволява да използвате поведението на посетителите във вашия уебсайт и да ги отделите според него в конктретен списък. Примерно – всички хора, които са кликнали върху елемент Х от конкретна страница в сайта ви. Друг пример за Гугъл Аналитикс кода е, че можете да таргетирате посетителите на сайта си, които живеят в конкретна географска ширина и които са го разглеждали минимум 3 минути.

Ако планирате да ползвате Динамичен Ремаркетинг, тогава сте длъжни да ползвате ремаркетинг кода на AdWords. Ако искате да имате стандартна ремаркетинг кампания използвайки ремаркетинг кода на Google Analytics, можете да си сложите и ремаркетинг кода на AdWords без никакво притеснение. От АдУърс гарантират, че двата кода не си пречат. Единственото, за което може да се притеснявате е, че потребителите на сата ви ще се записват във всички ремаркетингови списъци и после ще попадат в различните ви ремаркетингови кампании. Демек, трябва да внимавате и много детайлно да създавате всяка ремаркетингова кампания, включвайки и зключваки видовете списъци, които сте дефинирали предварително. Особено важно е да го имате в предвид, когато стигнете до настройките наречени „Честота на показване“ (Frequency Cap), защото може да прекалите и да отегчите потенциалните си клиенти, затрупвайки ги с рекламни послания. Повярвайте ми, не искате да ги дразните… Нали!?

Продължителност на кукитата

Примамливо е да настроите кукитата си с продължителност от 540 дни. Така бихте могли да имате гъвкавост и във всяка ситуация да използвате сипсъците си по предназначение.

Въпреки това, запомнете, че е обикновения интернет потребител не знае, как да изтрие кукитата си и че ще го преследвате с рекламите си из целия уеб докато не конвертира/направи покупка или изпълни друга ваша цел. Също така е универсална истина и факт, че никой не иска да бъде притесняват и облъчван с едно и също послание тооолкова дълго време. Дразнещо е! Тъпо е! Много лоша практика е!

Най-добре е да настройвате продължителността на ремаркетинговите си списъци по предназначение; нито ден повече. Знаещите интернет потребители могат да се отпишат от вашите реклами, кликвайки върху иконката на АдЧойс (AdChoice) и избирайки настройките, които най-много им допадат от менюто.

Ето и как можете да настройвате продължителността на кукитата и листите си според резултатите които искате да постигнете:

 • Ако таргетирате хора, които искате да извършат поръчка на продукт, който се продава веднъж годишно (Примерно: абонаментен пакет за услуга – някаква застраховка, такса или друго) тогава можете да настроите кукито си да е с продължителност поне 13 месеца.
 • Ако услугата ви изисква хората да се запишат за нея след 30 дни (на пример: ако предлагате първите 30 дни безплатно да ползват услугата ви – софтуер, игра, друго), трябва да имате списък с хора и продължителност от поне 60 дни. Така ще сте сигурни, че потребителите ще бъдат прихванати към този списък  в рамките на разумен период от време, следкато са тествали предлаганата от вас услуга/продукт безплатно. Така и ще имате време да ги ремаркетирате и евентуално да ги накарате да започнат да си плащат за нея.

Честота на показване на рекламата (Frequency capping)

Това може би е една от най-важните и основополагащи настройки на всяка ремаркетинг рекламна кампания. Това е настройката, която диференцира лекото – неангажиращо и с внимание напомняне за вашия бранд от спаменето до момента, в който започнат да ви мразят.

Ще откриете настройката в табчето „Настройки/Settings“ на кампанийно ниво. Можете да зададете на какво ниво да работи тази функция. На кампанийно, на рекламни групи или на ниво – конкретна реклама. Също така изберете дали да е настроено на месечна, седмична или дневна база. Демек, колко често рекламните ви банери и текстове да се показват на месец, седмица или ден.

Когато изберете на какво ниво да настроите честота на показване на рекламата ви, внимавайте и се съобразявайте с това, колко ремаркетингови кампании имате, колко рекламни групи имате във всяка една от тях и колко реклами тествате във всяка от тях.

Приемам, че имате няколко ремаркетингови кампании. В подобен случай бих ви препоръчал да зададете от 2 до максимум 4 импресии на седмица, на кампания. Това означава, че ако имате 5 ремаркетингови кампании и посетителят ви е прихванат с куку в поне един от списъците ви във всички тези кампании, максималният брой излъчване на реклами, които той евентуално ще забележи е 14 на седмица. А това е доста! Но хубавото е, че не всички посетители на сайта ви ще са включени във всеки списък от всяка кампания. Затова средната честота на показвания на рекламата ви ще е по-малко.

Честота на показване на рекламата ви дневно

Веднъж следкато сте стартирали ремаркетинговите си кампании и те вървят за достатъчно дълъг период от време, че да понатрупат статистически значими за вас данни, трябва да ги ревизирате и да видите какъв е обхватът и каква е честотата на показване на рекламата ви към хората. Това става през табчето „Dimensions“. Там ще видите, колко често е показван вашия банер и ще можете да вземете решение дали е твърде често или не. А от това решение ще можете и да оптимизирате настройките си за честотата на показване на рекламата ви.

Допълнителни настройки за таргетиране на вашите AdWords Remarketing кампании

Ремаркетинга е разновидност на поведенческото таргетиране. Какво означава това? Това означава, че вашите потенциални клиенти определят, къде ще се появят вашите рекламни банери или текстове в интернет. Демек, вашите реклами ще се появяват в сайтовете, които вашите клиенти посещават следкато са прихванати с куки. Тези сайтове, които са част от мрежата на Google, DoubleClick, Афилиейти в AdSense и други подобни.

Ако имате по-малък бюджет и желаете да стесните фокуса, като се прицелите само към потребители, които наистина са склонни да конвертират, можете да опитате да използвате други таргетиращи методи успоредно с ремаркетинговите аудитории. На пример, можете да изберете аудиториите си по демогравски критерии като възраст и пол. Ето и пример: Ако продавате продукти за красота, козметика само за жени, можете да зададете възрасттовата рамка и пол, така че да рекламирате само на тях. Не забравяйте да изберете „Target & Bid“ опцията, която означава, че ще имате възможност да увеличите бидовете на рекламите за жени и ще показвате рекламата си само на тях.

Също така е важно да знаете, че предположенията на Гугъл за демографските критерии, не винаги са перфектни и коректни. Затова винаги таргетирайте и гупата потенциални клиенти попадащи в категория „Unknow“. Така ще оптимизирате потенциалния си обсег и ще достигнете до всички жени в съответната възрастова група. Тази настройка ще откриете в табчето „Display Network“, като кликнете върху зеленото „+targeting“ бутонче горе в ляво на вашия екран.

В стария интерфейс:

Адуордс Ремаркетинг - Съвети за таргетиране по пол

 

В новия интерфейс:

Настройки за Target & Bid в Ремаркетингова кампания в Search мрежата на Google

Същият е процесът, когато таргетирате по възрастови критерии и групи.

Подобрете таргетирането си като ремаркетирате само „качествени“ посетитрли

Ако искате да оптмизирате  remarketing кампанията и таргетирането си до още по-качествени потребители (хора които са се запознали с вашите продукти, услуги и/или друга информация и проявяват интерес да консумират) можете да добавите и следните критерии към списъците си.

 • Премахнване на хората които са влезли и директно са излезли от сайта ви (Bounced от Bounce Rate)
 • Премахване на хора коио са стояли по-малко от 10 секунди на сайта ви

За да извършите тези настройки, ще трябва да създадете списъци с такива хора през Гугъл Аналитикс и после да създадете ваша индивидуална комбинация от списъци (Custom Combination). Така ще можете да таргетирате тези списъци и да  извадите от таргета си хората попадащи в гореописаните критерии.

Спрете показването на рекламите си в сайтове с лошо съдържание

Съществуват сайтове със съдържание, в което вероятно не желаете да попадат вашите рекламни послания и банери. Сещате се за какви сайтове говоря, нали!? Е, AdWords ви дава възможност да ги изключите от възможностите на места, в които да се визуализира рекламата ви. Можете да изключвате цели категории от сайтове и по този начин да предотвратите показването на рекламата ви в сайтове с неподходящо за вашата аудитория съдържание.

Стар интерфейс:

Влизайки в табчето на Display Network, скролирайте до дъното на страницата и кликнете върху зеленото бутонче „+Options“:

Изключване на сайтове и категории в ремаркетинг кампании

Тогава, ще ви се отвори следната страница, откъдето да изключите нежеланите категории.

Изключване на категории с уебсайтове в ремаркетингови кампани

Къде са настройките в новия интерфейс на Адуърдс?

Изключване на сайтове и категории в ремаркетингова кампания в новия интерфейс на AdWords

Препоръчвам ви да изключите следните сайтове – страници с грешки (Error pages), паркирани домейни(Parked domains) и форуми (Forums). Тези категории от сайтове са със изключително слабо съдържание, с което не желаете да се асоциирате. Нито вие, нито търговската ви марка или предлаганите от вас продукти и услуги.

В ляво от стъпка номер 3 ще видите секция на име Sensitive content (Чувствително съдържание). Там попадат категории от сайтове с порнографско съдържание, насилие, смърт, криминални и много други. Тях също може да ги изключите, в случай че не подхождат на продуктите и услугите ви.

Можете да експериментирате и да настроите рекламите ви, да не се появяват под първата видима част от всеки сайт. Да не се появяват „below the fold“. Така ще можете да проследите поведението на рекламите ви. НО, трябва да сте сигурни, че разполагате с достатъчен бюджет и че сте настроили добре бидовете си, така че да покриват цените на кликовете на реклами визуализиращи се над линията – above the fold.

В последствие, дооптимизирайте ремаркетиращата си кампания, ревизирайки местата на които са се появявали рекламите ви. Изключете всеки сайт и/или група от сайтове, които смятате за неподходящи. Внимавайте! Не изключвайте прекалено много сайтове, защото все пак това е ремаркетингова кампания. Ремаркетингът не е толкова свързан с релевантността на сайтовете и тяхното съдържание. Той е свързан с поведението на вашите потенциални клиенти в интернет.

Структуриране на ремаркетингови кампании

В един идеален свят, трябва да имате индивидуална ремаркетингова кампания за всеки списък/аудитория, която сте събрали. Ако това не е възможно, се опитайте да имате отделни кампании за всеки вид стратегия. На пример, можете да имате две различни кампании за рекламни групи съдържащи списъци, които са създадени да:

 • Генерират вторични продажби и да надграждат продажбите
 • Таргетират посетители от сайта ви, които са видяли конкретна продуктова категория, но не са купили продукт от вас

Ако тези настройки, не са възможни във вашият случай, със сигурност трябва да настроите поне всяка стратегия от горепосочените да има собствена рекламна група в отделна ремаркетингова кампания. Така, докато съберете достатъчно данни, с които да анализирате представянето на кампаниите, трябва да разделяте най-добре представящите се списъци с потенциални клиенти в различни кампанни, за да можете да оптимизирате бюджетите си спрямо тях.

Най-добри практики при създаване на рекламите за ремаркетингови кампании

Създаването на супер добро и продаващо рекламно послание за всяка стратегия и списък с потенциални клиенти е идеалният сценарии, с който да сте сигурни, че креативността която сте вложили в рекламата си е релевантна за целевата ви аудитория и тергеирането ви.

На пример, ако се опитвате да генерирате повтаряеми поръчки, рекламата ви може да съдържа предложения с отстъпки – кодове за отстъпки за следваща покупка. Ако целите и рекламирате на хора посетили специфична продуктова страница от вашия уебсайт, но същевременно не закупили продукт от вас, можете да им покажете отново последно разглеждания от тях продукт или услуга.

В допълнение, за да сте сигурни, че рекламата ви е релевантна, ви предлагам следните идеи като едни от най-добрите практики в ремаркетирането чрез дисплейната мрежа на Гугъл.

 • Дизайнът на рекламата, трябва да изглежда като вашият уебсайт. Трябва да има применственост в цветовете, стиловете на текстовете, бутоните и всички останали визуални елементи. Трябва да съдържа и логото ви. Така, хората ще са сигурни, че става въпроса за същият продукт или услуга, който са разглеждали преди малко.
 • Да се уверите че имате втора версия на рекламата ви, която се различава от анимираната банер версия, защото не всеки сайт поддържа анимирани рекламни формати.
 • Да се уверите че всеки рекламен дизайн работи безупречно във всички различни рекламни размери, за да можете да включите по един от всеки рекламен размер във всяка рекламна група. Не всички сайтове поддържат всички рекламни формати. Но по този начин, ще си осигурите възможността да се визуализира рекламата ви – навсякъде.
 • Включете текстова реклама във всяка рекламна група, защото някои сайтове не поддържат реклами във вснимкков формат. По този начин ще се подсигурите и ще сте спокойни, че рекламата ви се визуализира навсякъде. От друга страна, винаги можете да премахнете или паузирате текстовите реклами, в случай че работят слабо и не носят желаните резултати.
 • Трябва да добавите „Call to Action“ бутон – бутон с текст и евентуален визуален елемент, който приканва хората да извършат конкретно действие. Примерно – да извършат покупка сега.

Отчитане на продажбите / конверсиите

Проследяването на продажбите, познато още като Conversion Tracking (Конвършън тракинг) в ремаркетинговите кампании се настройква по същият начин по който се настройва и за стандартните AdWords кампании. Въпреки това, трябва да се уверите, че ако изберете да включите някакви цели към кампанията си или проследяване на резултати от електронна търговия, чрез Гугъл Аналитикс, няма да можете да проследявате View-Trhough Conversions (Вю Тру Конверсии) – Продажби реализирани в следствие на показване на продукт преди известно време.

Това е лимитиращо, защото ремаркетинговите кампании реализират продажби точно по този начин. Продажбите се случват на по-късен етап, в следствие на видяна ваша реклама и посетен ваш сайт или ваша продуктова страница. Затова няма да можете да виждате точно тази статистическа информация, ако решите да включите някакви ваши цели за проследяване или и-комърс проследяването (e-commerce tracking) в Google Analytics.

Поради тези причини, ви съветвам да използвате стандартното проследяване чрез код, което предлага системата на Google Adwords.

Най-добри практики за оптимизиране на Ремаркетингови кампании

И така, настъпи моментът, в който имате достатъчно информация за Ремаркетинга и е време да се запознаете с някои от най-добрите практики за тестване и подобряване на работата на ремаркетинговите ви кампании.

Тествайте списъците си и създадените чрез тях таргет комбинации

Да съберете сипсък с хора, на които да ремаркетиране не е достатъчно условие за успешна ремаркетингова кампания. Трябва да експериментирате и да тествате тези списъци с най-различни комбинации, за да оптимизирате кампаниите си и да реализирате продажби. Така ще отсеете неработещите комбинации и ще дооптимизирате ремаркетинговите си кампании.

На пример, можете да тествате:

 • Продлжителността на кукитата в списъците ви. Използвайте различни послания за различните аудитории и работете върху продължителността на кукитата. Послание, което работи успешно в първата седмица след посещаването на сайта ви, може и е твърде вероятно да не работи въобще, месец след това посещение. Нещо повече, може да дразни потенциалните ви клиенти и дори да ги вбеси до полуда като по този начин да нарани бранда ви и да доведе до негативни последици за бизнеса ви.
 • Таргетиране на различните полове в списъците ви.
 • Изключване на различни списъци, използвайки създадени от вас комбинации. Примерно, можете да изключите всички хора които са прекарали по-малко от 30 секунди в уебсайта ви.
 • Изключване на различни категории. Можете да изключите най-различни категории от сайтове, в които се визуализират ремаркетинг банерите и текствете ви. Примерно: паркирани домейни, форуми, сайтове за игри, сайтове с порнографско съдържание и други.

Наблюдавайте делът на изгубените импресии, чрез класирането на рекламите ви

Персонализирайте колонките с данните на ниво Рекламна Група (Ad Group Level), като добавите секция Search Los IS (rank). Така, ако рекламната ви група не успява да достигне и да покаже рекламата ви на всички възможни хора, ще видите, точно колко процента от всички възможни хора са видяли рекламата ви. С тези данни, ще можете да вземете решение да оптимизирате и да увеличите бюджетите за реклама.

В стария интерфейс:

Дял на изгубените импресии в стария интерфейс на Адуордс

В новия интерфейс на AdWords:

Влизате в Дисплейната си кампания, >> влизате в секция Рекламна група (Ad Groups) или Реклами (Ads & Extensions), >> долу в дясно ще видите следният символ , кликвате върху него, >> отваря ви се под меню, в него кликвате на Modify Columns, >> отваря ви се меню на цял екран; от него избирате секция Viewability, >> отварят ви се множество опции; >> маркирате Viewable rate, >> кликвате върху Apply.

Така ще заредите новата си колонка и ще видите, какъв е процентът на хората които реално са видяли рекламата ви спрямо зададеният бюджет.

Тествайте ландинг страниците си

Опитайте се да изпратите потенциалните си клиенти на различни страници от сайтът ви. На пример, ако са видяли по-скъпа версия на конкретен продукт, пратете ги на подобен или същият, но с по-ниска цена (в промоция, или продукт с по-малко милилиртри, грамажи и/или други количествени стойности). Ако са видяли продукт от съответна продуктова категория, опитайте се да ги върнете в сайта, но на категорийната страница, където има сходни по характеристики продукти, но на различни производители и с различни цени. Това можете да го сторите и чрез използването на Експериментите на AdWords. Така ще сте сигурни, че проведените от вас тестове са достоверни и резултатите са точни.

Тествайте посланията и визията на рекламата ви

Можете да използвате AdWords Experiments (експериментите на АдУърдс) за да тествате вашите послания и рекламни визии. Тествайте различни цветове и цветови схеми на бутоните, различна подредба на думичките ви, различни снимки и други. Не знабравяйте обаче, че при всички тези тестове трябва да спазвате правилото – 1 малка промяна за всеки нов тест, за която в последствие да отчетете резултатите. Така, ще можете лесно да отчитате дали малката рпомяна води до положителни или отрицателни резултати на кампанията ви.

Не забравяйте и основните оптимизационни техники

Много често се вманячаваме в оптимизирането на Дисплейните и Ремаркетинговите ни кампании и забравяме за всички останали техники и най-добри практики за оптимизиране на рекламата ни в Гугъл. Ето и някои от тях, с които да започнете:

 • Ревизирайте работата на рекламата ви на ниво локация и в случай на необходимост използвайте бидовете, за да оптимизирате рекламите си в различните локации.
 • Ревизирайте работата на рекламата си на ниво часове от денонощието. Използвайте настройките и оптимизирайте работата на рекламата си, така че да се показва в най-подходящите за вашата аудитория часове от денонощието.
 • Ревизирайте рекламата си на ниво мобилни устройства. Настройте бидовете си спрямо поведението на потенциалните ви клиенти и устройствата, които ползват за да посещават сайта ви.

Продължавайте да включвате нови рекламни формати в усилията по рекламиране на бизнеса си

Ако вече използвате стандартните настройки за ремаркетингови кампании в АдУърдс, трябва да продължите да работите и да включите други рекламни формати да работят във ваша полза, заедно с Ремаркетинговата ви кампания. Скорошен пример с мои клинти от който да черпите идеи е: Използвахме стандартна ремаркетингова кампания като част от тяхната рекламна стратегия и добавихме втора Динамична Ремаркетингова кампания, която да подпомогне усилията ни и да покрие всички цели от основната им рекламна кампания.

Съществуват 4 различни вида Ремаркетинг Кампании в AdWords. Защо не ги тествате? Така ще се уверите сами кой от тях работи най-добре във ваша полза.

 1. Стандартна Ремаркетингова кампания в AdWords
 2. Текстова ремаркетингова кампания в Google Search Network – Сайтът на гугъл и неговите пратньори позволяващи да се визуализират текстови реклами
 3. Динамична ремаркетингова кампания (само за онлайн магазини)
 4. Ремаркетинг кампания за YouTube

Заключение

Тази статия ви запозна с някои от най-добрите практики за създаване и управление на Ремаркетинг рекламни камлании в Гугъл. Но, това не е достатъчно! Не забравяйте, че ще откриете най-добрите методи за реклама на вашият бизнес само и единствено следкато приложите всичко научено до тук и продължите да оптимизирате рекламните си кампании в бъдеще. Стратегиите, които са ефективни за един вид продукт и/или услуга, много често не са ефективни за продукти и услуги от други категории. Затова, не се страхувайте и тествайте всички възможности за реклама и ремаркетинг предлагани от Google. Тествайте нови идеи и подходи. Така със сигурност ще спечелите!

Ако знаете други работещи стратегии, ще се радвам да ги споделите в коментарите по-долу. Така, заедно ще помогнем на повече предприемчиви българи да рекламират успешно начинанията си и да живеят по-добър живот в България.

Ако ви е харесала статията, моля споделете я с хората, на които би им била от полза. Благодаря ви предварително, че я споделихте сред контактите си!

Безплатни маркетинг стратегии за успеха на вашия Онлайн магазин
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Споделете статията

За автора

A passionate product marketing specialist and digital strategist. Expert at taking new ideas to market.

Four years of cross-industry experience in Business Management, Strategic Sales & Partnerships, Digital & Traditional Marketing. Interested in Marketing, Internet marketing, Digital communications, Consumer behaviour, Online games, HI-FI & Home Theater Solutions, Architecture, Hotel design and services.

Excellent communicator and team leader. Experienced salesman, marketer and project manager.

Коментари

Все още липсват коментари.

Оставете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hqkcs oYsk c6P

Please type the text above:

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

AdWords Remarketing: Пълно ръководство и най-добри практики